Kære medlem.
 
Velkommen til vores nye medlemsside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration for vore medlemmer. 
 
For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, skal alle medlemmer oprette en profil, det tager ikke  mere end 2 min. og det er en meget stor hjælp for os i klubben.
 
Når du har oprettet din profil skal du tilmelde dig kontingent inden du kan tilmelde dig det hold du går på. Du må kun tilmelde dig det hold som er aftalt. Du skal ligeledes tilmelde dig med din opstaldning og halkort.

Som nyt medlem bedes du læse vores velkomstbrev klik her , sikkerhedsregler klik her  og vores vedtægter klik her 

Med dette system vil du blive opkrævet automatisk hver måned, og kontingent hvert halve år.
 
Er du en af dem som deltager i springundervisning, ponygames eller vil gå til BOMtræning så skal du også tilmelde dig her. Det er disse hold som tilbydes engang imellem altså ikke fast ugentligt. 
Du skal gå under fanen booking, betale et klippekort og derefter tilmelder du dig på de hold du gerne vil deltage på.  
 
Ønsker du ikke længere at gå til ridning hos os eller være medlem, skal du sende en udmeldelse til kasserer@jork.dk. Så sørger vi får du bliver slettet med automatiske opkrævninger. Husk vi altid har en måneds opsigelse, dvs. du betaler altid for den næste måned hvor du naturligvis er velkommen til at deltage i undervisningen, det samme er gældende for opstaldning.
 
Du vil modtage god information fra os på både email og SMS.
 
Glade hestevrinsk fra 
 
Jordrup og Omegns Rideklub